25 Септември, 2020 18:14 1 750 1

Звезда на Лудогорец получи повиквателна за националния тим на родината си

  • чибота-
  • конго-
  • повиквателна-
  • национален отбор-
  • лудогорец

Мавис Чибота ще играе за Конго

Звезда на Лудогорец получи повиквателна за националния тим на родината си - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Мавис Чибота получи повиквателна от националната селекция на Конго. Селекционерът на африканската страна Валдо Фильо е впечатлен от представянето на футболиста на разградчани от началото на сезона и ще го повика за предстоящата контрола срещу Гамбия. Проверката ще се състои в Португалия на 9 октомври.

До момента Мавис Чибота има един двубой за селекцията на Конго. Но двубоят е преди три години, когато родината му губи катастрофално с 1:5 от Гана в квалификациите за Световното първенство в Русия през 2018 година.

От началото на сезона нападателят изигра осем двубоя във всички турнири за Лудогорец, в които реализира три гола.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прасчо

    0 2 Отговор
    Забравихте бързо, че по Коледа в Разград ни гостуваше африканската чума.