Last news in Fakti

25 Септември, 2020 18:26 1 286 0

Солскяер: Нямаме нужда от други централни защитници

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • линдельоф-
  • магуайър-
  • защитници-
  • купуване-
  • нужда

Мениджърът на Манчестър Юнайтед подкрепи Хари Магуайър и Виктор Линдельоф

Солскяер: Нямаме нужда от други централни защитници - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не смята, че тимът се нуждае от нов централен бранител, който да бъде привлечен до края на трансферният прозорец. Хари Магуайър и Виктор Линдельоф отнесоха доста критики за представянето си в първия мач от Премиър лийг, а Маркос Рохо и Крис Смолинг по всяка вероятност ще напуснат. Фил Джоунс е контузен, а Аксел Туанзебе все още не е готов.

Заради всичко това се заговори, че Солскяер ще поиска от клубното ръководство още един играч в тази зона. Норвежецът обаче отрече това и се позова на качествата на Ерик Байи, който бе титуляр при победата срещу Лутън преди няколко дни.

"Мисля, че миналият сезон ни показа, че можем да се защитаваме добре. Преди седмица не бяхме фантастични и допуснахме нелепи голове. През миналия сезон се видя, че Хари и Ерик имат добро партньорство. Ние обаче се защитавахме добре и като тим. Ерик е готов отново, което е много, много голям бонус за нас. Очаквам с нетърпение да видя неговото развитие. Той ще изиграе повече мачове през този сезон", заяви Солскяер.

Запитан повторно за евентуални нови трансфери до 5 октомври, мениджърът на "червените дяволи" отвърна така: "Имам пълно доверие в моите играчи. Във футбола не можеш да предвидиш много неща. Фокусиран съм единствено върху трите точки от мача в събота. След това можем да говорим отново".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА