26 Септември, 2020 13:40 31 180 1

Треньорът на отстранения от “Ролан Гарос”: Григор, Джокович и Чорич също може да дадат положителни тестове

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • дамир джумхур-
  • новак джокович-
  • петар попович

Както е известно, Джумхур не бе допуснат до участие в пресявките заради положителен резултат от теста за коронавирус на Попович

Треньорът на отстранения от “Ролан Гарос”: Григор, Джокович и Чорич също може да дадат положителни тестове - 1

Треньорът на отстранения от квалификациите на “Ролан Гарос” босненски тенисист Дамир Джумхур - Петар Попович, намеси името на Григор Димитров в коментарите си за казуса със своя възпитаник. Както е известно, Джумхур не бе допуснат до участие в пресявките заради положителен резултат от теста за коронавирус на Попович.

“Преболедувах вируса, имам антитела, но резултатите от тестовете могат да се окажат положителни или отрицателни. А други хора не мога да заразя. (Новак) Джокович, (Борна) Чорич и (Григор) Димитров (участвали на Adria Tour през юни - б.р.) също може да дадат положителен тест. Но на US Open тях дори не ги проверяваха. Джоко живееше в отделен дом и не го проверяваха. А имаше доказателства, че в организма му има антитела”, коментира през “Екип” Попович.

“Играчите се страхуват - особено тези, които са преболедували и имат антитела. Но с Новак няма да постъпят така, както с мен. Ако анализът на резултата от теста му е положителен, ще му дадат възможност да даде нова проба. Той може да осъди “Ролан Гарос” за огромна сума, а организаторите не искат това да се случи”, каза още Попович.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.