26 Септември, 2020 14:50 1 324 0

Лацио може да се подсили сериозно, привличайки Дракслер

  • юлиан дракслер-
  • футбол-
  • лацио-
  • псж

Големият проблем пред "римските орли" не е трансферната сума, която трябва да заплатят на ПСЖ

Лацио може да се подсили сериозно, привличайки Дракслер  - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио проявява интерес към крилото на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер, съобщава "Corriere Dello Sport". Германецът не влиза в плановете на френския шампион занапред.

В информациите се твърди още, че играчът е бил предложен на Интер, Милан и Рома срещу 15 милиона евро. Никой от тях не е отправил оферта обаче, което е накарало Лацио да прояви по-сериозен интерес към германецът.

Големият проблем пред "римските орли" не е трансферната сума, която трябва да заплатят на ПСЖ, а годишната заплата на 27-годишния футболист. Той получава по 7 милиона евро на година при парижани и ще трябва да приеме сериозно намаление на възнаграждението си, ако реши да акостира на "Олимпико".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА