27 Септември, 2020 10:12 1 944 0

Викат млада надежда на Лудогорец в националния

  • доминик янков-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • национален отбор

В понеделник обаче ще стане ясно за коя формация на България ще играе 20-годишният халф – младежката или мъжката

Викат млада надежда на Лудогорец в националния - 1
Снимка: БГНЕС

Младият плеймейкър на Лудогорец - Доминик Янков, ще бъде извикан в националния отбор, тъй като силните му изяви от началото на сезона не са останали незабелязани. В понеделник обаче ще стане ясно за коя формация на България ще играе 20-годишният халф – младежката или мъжката.

На мъжете им престои бараж за европейското първенство с Унгария на 8 октомври в София и после два двубоя за Лигата на нациите – с Финландия в Хелзинки (11 октомври) и Уелс на „Васил Левски (14 октомври).

Селекцията ни до 21 години пък играе с Латвия (9 октомври) в София и с Полша (13 октомври) като гост. Тимът, воден от Александър Димитров, все още има шанс за второто място и евентуално участие на бараж.

При предишното прекъсване за националните отбори в началото на септември Янков не бе извикан в нито една от двете селекции, тъй като бе дал положителна проба за коронавирус в Лудогорец. Сега всичко е наред и Янков трябва само да разбере за кой отбор ще играе.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА