Last news in Fakti

27 Септември, 2020 12:37 2 482 4

Лампард бесен: Посочи виновниците за хикса с Уест Бромич

  • челси-
  • уест бромич-
  • висша лига-
  • уба-
  • футбол

"Сините" изоставаха с 0:3 след само половин час игра, след няколко груби грешки в защитата на тима

Лампард бесен: Посочи виновниците за хикса с Уест Бромич - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард не остана никак доволен след равенството 3:3 на неговия тим при гостуването на Уест Бромич в среща от 3-тия кръг на Висшата лига.

"Сините" изоставаха с 0:3 след само половин час игра, след няколко груби грешки в защитата на тима. Все пак, с голове на Мейсън Маунт, Калъм Хъдсън-Одой и Тами Ейбрахам, момчетата на Лампард успяха да спасят единия пункт.

Легендата на клуба и настоящ наставник обаче заяви, че това са по-скоро две загубени точки и че Тиаго Силва и Маркос Алонсо трябва да се научат от грешките си.

"Това са две загубени точки и това не е показване на неуважение към Уест Бром. Мога да похваля характера на отбора, но нямаше нужда да се вкарваме в подобна ситуация изначално. Страдахме от отявлени грешки", започна мениджърът.

"При първия гол Алонсо изчиства топката в центъра на терена, при вторият Тиаго Силва прави отявлена грешка, той си знае. При третия Маркос си изпуска човека на корнер. Може да правим колкото искате срещи с отбора, но докато такива грешки съществуват, винаги ще си поставяме тежка задача", завърши разочарованият Лампард.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ееееее

    3 0 Отговор
    Ивайло, не се пише така, бе - спасиха единият пункт. Знам, че искаш да си различен, ама това си чиста простота.
  • 2 Фффффф

    0 0 Отговор
    Лампа за сега се изявява като слаб треньор
  • 3 На калпав ..й вълната му пречи

    0 0 Отговор
    Ами то без грешки не може бе Лампард. Как ще падат голове иначе. Язък ви за купените ирачи през лятото. Каго не знаеш как да ги ползваш...
  • 4 SSSS

    1 1 Отговор
    Само той си е виновен.не може да си подреди отбора