27 Септември, 2020 22:58 4 447 19

Локо Пд съкруши ЦСКА преди Базел

  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

"Смърфовете" удариха "армейците" с 2:1

Локо Пд съкруши ЦСКА преди Базел - 1

Отборът на Локомотив Пловдив съкруши ЦСКА в дербито на кръга от efbet Лига, побеждавайки „червените” с 2:1 на своя стадион в града Под Тепетата. Юрген Матей от ЦСКА даде превес на „смърфовете” с автогол в 31-ата минута, а осем по-късно Момчил Цветанов вкара попадение на бившия си отбор. Тиаго Родригес скъси пасива за „червените” в 69-ата минута, но силите на отбора, воден от Стамен Белчев не стигнаха за изравняване и трите точки остана в Тракия.

Шест минути след старта на мача Антон блокира удар на Динис Алмейда и прати топката в ъглов удар. В деветата минута дойде първата по-сериозна опасност пред двете врати. Парвиз Умарбаев искаше да вкара топката от фаул, но тя прелетя встрани от вратата на Бусато - аут. В 13-ата минута Жул Кейта комбинира с Али Соу пред наказателното поле на Локомотив. Гамбиецът стреля мощно с десния крак, но този му опит беше неточен.

Доста добър шанс за Локомотив Пловдив се откри в 23-ата минута. Момчил Цветанов центрира отляво към непокрития Димитър Илиев в наказателното поле, ала капитанът на "смърфовете" не засече достатъчно добре топката, за да дойде опасен удар към вратата на Бусато. В 31-ата минута Салинас пласира страхотно центриране от фаул, а Юрген Матей отигра топката по начин, който направи така Локомотив да поведе в резултата, след като си реализира автогол.

В 38-ата минута Локомотив реализира втори гол в срещата. Момчил Цветанов открадна топката в половината на ЦСКА и стреля мощно с левия крак. Тя се отби в главата на правещия кошмарен мач Матей и влетя във вратата на Бусато, като бразилският страж не можеше да се намеси по никакъв начин.

В 51-ата минута дойде първият шанс през втората част за двата отбора. Локомотив направи страхотна атака чрез Минчев, Илие и Карагарен. Последният отправи мощен удар от границата на наказателното поле на "червените" с левия крак, но топката отлетя аут. Осем по-късно Греъм Кери обстрелва вратата на Локомотив Пловдив от фаул, но топката отиде аут.

Натискът на ЦСКА към пловдивската врата се засили и в 69-ата минута дойде първият гол за гостите. Тиаго Родригес стреля превъзходно от фаул и прати директно топката във вратата на Луков - 2:1 за Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    25 1 Отговор
    Със тая защита където има ЦСКА ще бере много ядове???

    Коментиран от #2

  • 2 ФК МУРА

    17 18 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    О то да беше само защитата. Комунистическите евроидиоти нямат една линия, в която да имат скъпи футболисти,дето са ги плащали с пари. Всичко безплатни футболисти. Абсолютни евроидиоти. Затова са абонати на единствения европейски отбор в България Лудогорец. Калъфките всяка година за цска ловеч.

    Коментиран от #3, #5, #6, #9, #10, #15, #19

  • 3 ivan

    21 15 Отговор

    До коментар #2 от "ФК МУРА":

    Кажи един голям български футболист от лудогоретц или от разградъ,един бе носител на златна топка кеш играл на финал полу финал. нещо нищо смешен изкуствен отбор с 10 годишна история -смеххх.

    Коментиран от #8

  • 4 FraDia

    17 3 Отговор
    Уикенд резултат:
    Пловдив - София. 2:0
  • 5 фк Вадуц

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "ФК МУРА":

    То че говядата са цъфнали и вързали с Божиноф в атака
  • 6 ТРИЧКОВСКИ

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "ФК МУРА":

    ОПРАВЯМЕ ПОДУЯНЦИ С ПО 4 ГОЛА
  • 7 Чумата

    10 5 Отговор
    САМО ЛОКО!
  • 8 Топка Златна

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "ivan":

    Майнамекваш за Христо Стоичков от Марица Пловдив

    Коментиран от #11

  • 9 Пената от Мировяне

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "ФК МУРА":

    Щото па ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,, са идеални...За ,,А,, Окръжна !
  • 10 Ха ха

    18 5 Отговор

    До коментар #2 от "ФК МУРА":

    Ти наясно ли си Кои са Евроидиотите в България? Освен Левски Сф.никой друг отбор не е окичван с това прозвище от европейците .Не от гонгаджии или от геренаджии,а от европейската преса.ВРЕМЕТО ТЕЧЕ,НО СРАМЪТ ОСТАВА.
  • 11 Ха ха

    10 4 Отговор

    До коментар #8 от "Топка Златна":

    А Емо Костадинов с гол на финал,а Бербо,а Любо Пенев?Смешник.

    Коментиран от #13

  • 12 уефцки

    4 4 Отговор
    Кво сте се израдвали бе. Подготвяме Матей да вкарва на базелиите. Има си класа да вкарва.
  • 13 Топка Златна

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Ха ха":

    Ти умираш от смях, но всъщност плачеш.
  • 14 Чорбата

    6 4 Отговор
    ЦСКА ще стане световен и олимпийски шампион , ако съдиите свирят както трябва !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Локомотив

    14 8 Отговор
    Извинявам се ! Не видях , че на релсите има някакво цесека .
  • 17 Ганди

    2 4 Отговор
    Базел—цска 3:0
  • 18 Мимчят

    9 2 Отговор
    Идва момента,когато съдбата още ще им го връща.Те спечелиха много мачове все в продълженията ,благодарение на съдиите,но има видов ден и още ще губят...
  • 19 евроидиоти

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ФК МУРА":

    са други... очевидно твойте