28 Септември, 2020 14:05 1 769 1

В Турция сигурни: Станислав Иванов в Галатасарай

  • станислав иванов-
  • футбол-
  • галатасарай-
  • левски

Трансферът на българина трябва да бъде финализиран в най-скоро време според вестник "Хабер"

В Турция сигурни: Станислав Иванов в Галатасарай - 1
Снимка: БГНЕС

Младата звезда на Левски - Станислав Иванов е сигурно ново попълнение на Галатасарай, пишат за пореден път медиите в Турция.

Трансферът на българина трябва да бъде финализиран в най-скоро време според вестник "Хабер".

Иванов е следен дълго време от скаутския екип на турския гранд. След това е одобрен лично и от треньора Фатих Терим. Според информацията двата клуба вече са седнали на масата за преговори и са много близко до сделка.

Изданието отбелязва, че 21-годишният футболист може да бъде използван на няколко поста в атака. Иванов действа по двете крила и като централен нападател, както и зад тарана.

В Левски се надяват да получат около 700 000 евро за младата си звезда. Сума, която германският втородивизионен Ерцгебирге Ауе отказа да заплати.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gluposti

    3 4 Отговор
    За какво им е тази чапа..?