28 Септември, 2020 13:30 1 362 0

Моуриньо отново недоволен от съдийството: Тотнъм не получава уважението, което заслужава

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • съдийство

Това е третият ми клуб в страната и не бих сменил работата си за нито една друга на света

Моуриньо отново недоволен от съдийството: Тотнъм не получава уважението, което заслужава - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо е на мнение, че "шпорите" не получават достатъчно уважение от английските съдии. Снощи лондончани направиха 1:1 при домакинството си на Нюкасъл.

"Бяхме почти перфектни, но Дарлоу е играч на мача. Ако смятате, че не е той, то тогава трябва да дадем наградата на друг човек, който не е футболист.

Не искам да говоря за това решение. Мога само да кажа, че Тотнъм не получава уважението, което заслужава като клуб. Абсолютно никакво уважение, но така се чувствам аз. Това е третият ми клуб в страната и не бих сменил работата си за нито една друга на света. Усеща се обаче, че не срещаме нужното уважение за това, което правим тук".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА