Last news in Fakti

28 Септември, 2020 16:26 2 517 5

Стоичков: Говорих с Меси по телефона, обясних му, че не го виждам с фланелка на друг отбор

  • стоичков-
  • меси-
  • разговор-
  • барселона-
  • решение-
  • оставане

"Меси говори веднъж, но когато го прави, ги слага на място", смята Камата

Стоичков: Говорих с Меси по телефона, обясних му, че не го виждам с фланелка на друг отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на КЕШ с Барселона Христо Стоичков каза, че Лионел Меси е взел правилното решение да остане на "Камп Ноу". Камата за пореден път подкрепи звездата в битката му с президента на каталунците Хосеп Мария Бартомеу. Това лято Меси директно нападна шефа, обвинявайки го, че не може да си върши добре работата. Най-късно през март 2020 г. ще се проведат избори за нов президент на Барса, като Бартомеу няма да участва в тях.

"Темата с Меси е много глобална, както и тази с Луис Суарес и другите напуснали", каза Стоичков на пресконференцията след представянето на бранда си "HS8" в столичния хотел "Маринела".

"Това е политиката на Барселона. Хубава, лоша - до март ще е така, след което ще има нов президент. Няма и кой от това ръководство да остане на някакъв пост. За всеки беше неприятно това, което се разигра - казаното от Меси, казаното и от Бартомеу. Не можете да обвинявате футболисти, които са на терена от повече от 15 години и са печелили толкова много неща. Не можем да казваме за някого от тях, че няма хъс или характер да бъде лидер", продължи Камата.

"Не е приятно, когато неща от кухнята излизат - продължи българската легенда. - Иначе знаете за самия футболист (б.р. - Меси), че той говори веднъж, но когато го прави, ги слага на място. Този път те разбраха какво означава да си лидер. Имах възможността да говоря с Лионел преди това. Решението му е изключително правилно, защото той е израснал в Барселона. Неговото сърце е там", каза Ицо.

"Чухме се по телефона, разговарях с Меси. Обясних му, че не го виждам с друга фланелка - дали с тази на Манчестър Сити или на ПСЖ. След 2-3 години ще дойде да приключи кариерата си в Мейджър сокър лийг в Щатите. Надявам се, че ме разбра", обясни Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лео Меси

    12 2 Отговор
    Добре,че беше Стоичков.Иначе незнаех кВо да прая.
  • 2 Бухахахаха

    5 2 Отговор
    Щом нашият му е говорил, гаранция че до една година максимум е напуснал
  • 3 piffPiff

    4 2 Отговор
    На какъв език са си говорили?

    Коментиран от #5

  • 4 Натали

    2 1 Отговор
    За съжаление очень кух и вери тъп журналист е нашия ама товае е уви истината
  • 5 Вероятно

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "piffPiff":

    на испански. Виж, ако футболното величие от "Витоша" Бистрица трябваше да говори с някого от чужбина, въпросът би бил резонен - и отговорът би бил "с преводач".