29 Септември, 2020 01:00 2 018 2

Клоп: Ливърпул приключи с трансферите за това лято

  • клоп-
  • алкантара-
  • ливърпул-
  • край-
  • трансфери-
  • състав

Германският специалист обясни, че Тиаго Алкантара, Диого Жота и Костас Цимикас дават достатъчна дълбочина в състава му

Клоп: Ливърпул приключи с трансферите за това лято - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е приключил с летните трансфери, твърди мениджърът на отбора Юрген Клоп. Германският специалист обясни, че Тиаго Алкантара, Диого Жота и Костас Цимикас дават достатъчна дълбочина в състава му, а нови попълнения може да има само при непредвидена серия от контузии в близките дни.

Към момента проблемите на Клоп са свързани с центъра на защитата, след като Фабиньо игра до Върджил ван Дайк при 2:0 срещу Челси, а тийнейджърът Рис Уилямс зае мястото му при 7:2 срещу Линкълн за Купата на Лигата. Причина са контузиите на Жоел Матип и Джо Гомес.

"Не очаквам нещо драстично. Имаме добра дълбочина в центъра, имаме три трима от най-високо ниво и младоци зад тях. Фабиньо също служи в тази зона на терена", каза Клоп на пресконференция преди мача с Арсенал.

"Да, трима се контузиха в рамките на няколко дни и това никога не е приятно, но подобни неща не се коригират просто с трансфери. Не е възможно да се направи и не мисля дори да пробвам. Ако не се случи някоя голяма трагедия в близките дни, едва ли ще ни бъде нужно да привличаме някого. Ако ситуацията се запази като сега, то трансфери няма да ни бъдат нужни.

"Като цяло положението в момента е добро. Нямам идея какво ще се случи относно изходящите трансфери обаче. Ще видим".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    футболът не е онова което бе а БИЗНЕС
  • 2 Дълбоко Виждащ

    1 0 Отговор
    Днес е рекорд 6,541% вирусоносители за вчера....11починали,лъжата е пълна и я препълват-ще изкарат накрая,че всички са вирусоносители и болни!никаква инфо за умрелите,както и досега крият...оздравели163,или70,736%,519613 теста досега...Ако са направени на различни хора са около 8% от населението!Сигурен съм,че никой не се е срещал с нещото-вирус както и фамилията му,но еана жена ми каза и....съседа,познат ИТН е по вси медии!Господ наказва лъжците,г-да властимащи!