Last news in Fakti

29 Септември, 2020 05:15 3 551 2

Диего Коста: Не разбирам как Барселона остави Суарес да си тръгне

  • суарес-
  • барселона-
  • коста-
  • атлетико мадрид-
  • тръгване-
  • трансфер

"Единият от нас ще се бие, другият ще хапе", демонстрира чувство за хумор Коста

Диего Коста: Не разбирам как Барселона остави Суарес да си тръгне - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коста е изключително въодушевен от възможността да си партнира в атака с Луис Суарес.

Коста изрази своето изумление от факта, че Барселона остави Луис Суарес да си тръгне по този начин.

„Единият от нас ще се бие, другият ще хапе“, демонстрира чувство за хумор Коста.

„Имаме голям късмет, че имаме Луис в отбора. Не разбирам как Барса го остави да си тръгне“, добави нападателят на Атлетико Мадрид.

„Луис ще ни помогне с много голове, както и с неговия непримирим дух и глада да печели трофеи. Надявам се, че той може да ни помогне да спечелим титлата в Ла Лига“, каза още Диего Коста.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    22 0 Отговор
    В БарЦелона са доказани идиоти...Да разкараш най-добрия си нападател,без пари просто ей така,си чиста лудост.
  • 2 big

    2 0 Отговор
    Всичко е много просто! Насила хубост не става, а и ние не знаем точно какво е станало, какъв е проблема? Дали пари, дали някаква обида от шефовете, дали проблем със съотборниците или нещо комплексно? Никой не отрича, че Суарес е много добър футболист, навремето Барселона го измъкна от скандала с хапането и му даде шанс, но сега с Меси решиха да правят нещо, което се провали за втория, но истината е, че винаги със "звездите" е много трудно!