Last news in Fakti

30 Септември, 2020 05:14 1 685 2

Тотнъм със сериозен интерес към защитник на Челси

  • рюдигер-
  • челси-
  • интерес-
  • трансфер-
  • оферта-
  • тотнъм

"Шпорите" искат да привлекат Антонио Рюдигер

Тотнъм със сериозен интерес към защитник на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм има интерес към това да привлече централния защитник на Челси Антонио Рюдигер. Германският национал не взе участие в първите три мача на "сините" в Премиър лийг и упорито се твърди, че ще напусне до затварянето на трансферния прозорец. Франк Лампард предпочита да работи с Тиаго Силва, Адреас Кристенсен, Курт Зума и Фикайо Томори, въпреки че Челси се представя доста слабо в дефанзивен план от началото на сезона.

Предполага се, че Челси иска да преотстъпи Рюдигер под наем в друг отбор, но не и в директен конкурент в Премиър лийг. Самият футболист също иска да отиде някъде, където да играе редовно, за да успее да попадне в състава на Германия за Европейското първенство през следващата година.

Тотнъм се опитваше да привлече бранителя на Интер Милан Шкриняр, но "шпорите" така и не успяват да финализират този трансфер и поради тази причина са насочили вниманието си към Антонио Рюдигер, твърди "Скай спортс".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вили

    1 0 Отговор
    Вероятно франк лампата няма да го преотстъпи под наем на тотнъм още повече че челси бе надигран от тотнъм за купата на лигата чрез дузпи. Въпреки че лампард и жозе моуриньо се намират в добри отношения тъй като моуриньо беше мениджър на челси а франк лампард играеше като един от добрите защитници.
  • 2 Вили

    1 0 Отговор
    Често нашите спортни коментатори се шегуват когато играят тотнъм срещу челси и казват ще видим сега кой ще надиграе другия отбор дали този на учителя или на ученика.