29 Септември, 2020 19:32 1 723 0

Зидан: Защо са ми нови играчи, като и без това в момента ми е трудно да определям титулярите?

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • селекция-
  • попълнения-
  • нужда

Наставникът на Реал Мадрид заяви, че няма да има нови попълнения в тима

Зидан: Защо са ми нови играчи, като и без това в момента ми е трудно да определям титулярите? - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът Зинедин Зидан намекна, че Реал Мадрид няма да привлича никого до затварянето на пазара в понеделник. Това лято “белите” не са взели нов футболист, а вече се разделиха с около десетима.

“Трансферният прозорец е отворен до 5 октомври и по принцип може всичко да се случи - заяви Зизу. - Но аз съм щастлив с тима, с който разполагам. Всеки има свое мнение, но за мен това са най-добрите футболисти. Дали ще взимаме някого? Защо са ми нови играчи, след като и без това в момента ми е трудно да определям кой да попадне сред титулярите, защото всички са класни състезатели?”

Французинът коментира и положението с Лука Йович, който може да бъде преотстъпен. “Ако Йович или Борха Майорал напуснат, дали това ще е по финансови или спортно-технически причини? Отговорът е, че става дума за комплексно решение. Всичко зависи от много неща. Но засега и двамата са с отбора и тренират добре, което за мен е най-важно”, отговори Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА