Last news in Fakti

30 Септември, 2020 06:59 2 190 1

Меси протегна ръка за примирие с ръководството на Барса

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • джосеп бартомеу

След като през лятото открито влезе в конфликт с боса и дори пожела да напусне "Камп Ноу", сега аржентинецът вече е оставил всичко това зад себе си и гледа напред към предстоящия сезон под ръководството на Роналд Куман

Меси протегна ръка за примирие с ръководството на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси протегна ръка за примирие към президента Джосеп Бартомеу. След като през лятото открито влезе в конфликт с боса и дори пожела да напусне "Камп Ноу", сега аржентинецът вече е оставил всичко това зад себе си и гледа напред към предстоящия сезон под ръководството на Роналд Куман.

"Всичко, което направих бе с мисъл за доброто на Барселона. Исках да направя клуба по-добър и по-силен. След като имахме толкова много разногласия, бих искал да сложа край на всичко това. Всички трябва да бъдем обединени и се надявам, че най-доброто тепърва предстои", казва Меси в интервю за вестник "Спорт".

33-годишният нападател отправи послание и към феновете на Барса.

"Искам да отправя послание и към феновете на Барселона. Ако в някакъв момент сте били раздразнени от нещо, което съм казал или направил, трябва да знаете, че всичко, което съм правил е било за доброто на Барселона", каза още Меси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.