Last news in Fakti

30 Септември, 2020 20:22 1 550 2

В Базел си мислят, че Али Соу ще е резерва на Юрич

  • чириако сфорца-
  • базел-
  • цска-
  • лига европа-
  • али сол-
  • томи юрич

Бъдете сигурни, че сме проучили добре вашия отбор и знаем как да противодействаме

В Базел си мислят, че Али Соу ще е резерва на Юрич - 1
Снимка: БГНЕС

Колеги от швейцарски медии си мислят, че Али Соу ще бъде резерва на Томи Юрич в утрешния мач между Базел и ЦСКА. Плейофът за влизане в групите на Лига Европа е от 21:30 часа. Днес пред журналистите говори треньорът на домакините Чириако Сфорца.

На въпрос кои футболисти на ЦСКА го впечатляват най-много и може да ли да отличи двама или трима от състава на Стамен Белчев, Сфорца каза:

"Отборът на ЦСКА е силен като цяло. Играят добре в атака, разчитат и на физика. Няма как да отлича двама или трима. Бъдете сигурни, че сме проучили добре вашия отбор и знаем как да противодействаме. Какво става с Базел и мен, ако все пак отпаднем? Целта ни е място в групите. Но, ако не постигнем това, имаме още две важни цели, за които да играем".

"Не знам колко добре Сфорца е проучил ЦСКА, но местните медии май са в пълно неведение за "армейците". Колега ме попита дали Али Соу ще играе утре. Очакванията му бяха титуляр да бъде Томи Юрич", казва кореспондентът на ТОПСПОРТ в Базел.

По-късно днес е пресконференцията на Стамен Белчев и официалната тренировка на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 😂 🤣 😂

    1 1 Отговор
    И те, и ние ще трепериме от Юрич, така са се прехласнали по майсторските му голове, че не са гледали нищо около него