30 Септември, 2020 20:40 3 482 1

Българин с два гола в Серия А

  • андрей гълъбинов-
  • серия а-
  • удинезе-
  • специя-
  • футбол

Таранът се разписа във вратата на Удинезе в отложения мач от първия кръг на калчото

Българин с два гола в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Родният нападател Андрей Гълъбинов продължава с прекрасното си представяне в Серия "А". Таранът се разписа на два пъти във вратата на Удинезе в отложения мач от първия кръг на калчото, завършил с победа за тима на нашенеца с 2:0

На стадион "Дачия Арена" голмайсторът отново водеше атаката на новака Специя, а в 29-ата минута беше точен с глава. В продълженията на срещата Гълъбинов оформи крайния резултат.

Интересното е, че преди няколко дни той вкара първото попадение в историята на своя клуб в елита на калчото при поражението с 1:4 от Сасуоло.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    20 0 Отговор
    И не е в състава на националния за предстоящите мачове. Мартин Минчев също. Двамата вкарващи в Европа не ги вика Дерменджиев, обаче Кольо Перуката е в групата от 4 вратари. ;)