Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 06:45 2 289 0

Манчестър Юнайтед с убедителна победа (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • купата на лигата-
  • брайтън

"Червените дяволи" удариха Брайтън с 3:0

Манчестър Юнайтед с убедителна победа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед постигна убедителна победа с 3:0 при гостуването на Брайтън и се класира за четвъртфиналите в Купата на Лигата. За разлика от преди няколко дни, когато на същия стадион “червените дяволи” стигнаха до драматичен успех с дузпа в 98-ата минута, днес тимът на Оле Гунар Солскяер нямаше големи проблеми.

Манчестър Юнайтед с убедителна победа (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Срещата, която се игра под проливен дъжд, като цяло бе равностойна, като и двата отбора имаха положения. В основата на успеха на гостите бе Хуан Мата. Испанецът центрира към Скот Мактоминей за първия гол, който падна в края на първата част. Мата се разписа за 0:2 в 73-ата минута, след като бе изведен от Ван де Беек. Погба оформи крайния резултат след отлично изпълнен фаул 10 минути преди края. Солскяер даде почивка на доста от основните си играчи, но футболистите, които пусна, не го разочароваха.

Манчестър Юнайтед с убедителна победа (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

За четвъртфиналите на турнира се класира и Евертън. “Карамелите” спечелиха с 4:1 домакинството си на Уест Хам. Доминик Калвърт-Люин се отличи с хеттрик. 23-годишният нападател се представя великолепно след пристигането на Карло Анчелоти. От началото на този сезон той има вече 8 попадения, като това му е втори хеттрик. Евертън пък записа шеста поредна победа - 3 в шампионата и 3 в Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА