Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 09:29 1 414 4

Тодор Янчев: ЦСКА има голям шанс да влезе в групите на Лига Европа

  • янчев-
  • шансове-
  • лига европа-
  • групи-
  • базел-
  • цска

"ЦСКА винаги е носил шампионския манталитет и дух, той трябва да витае в съблекалнята", смята бившият капитан на "армейците"

Тодор Янчев: ЦСКА има голям шанс да влезе в групите на Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който понастоящем е част от треньорския щаб на казахстанския Кайсар заедно с наставника Стойчо Младенов и другия помощник Анатоли Нанков, вярва, че "червените" могат да прескочат Базел и да попаднат в групите на Лига Европа. Преди 11 години Янчев се разписа на "Санкт Якоб Парк" при загубата с 1:3 от швейцарците в груповата фаза на турнира.

"В един мач всичко е възможно. За мен ЦСКА има голям шанс да влезе в групите. Базел също си има своите проблеми. Важен фактор е липсата на публика. Швейцарците имат страхотна агитка - нещо като еквивалент на Сектор Г. Онзи гол е един от най-радостите ми моменти, но тогава Базел бе във вихъра си. Помня колко силен нападател бе Александър Фрай, имаха и още играчи на топниво", коментира Янчев пред "Букмейкър Рейтинги".

"Успехът над БАТЕ Борисов няма как да се омаловажи предвид представянето им на международната сцена през последните 10 години. ЦСКА не за първи път елиминира три противника в Европа, няма нищо сензационно в това", каза Тодор Янчев и пожела здраве на "червените" фенове.

"Те за клуба са сърцето, което другите органи следват. ЦСКА винаги е носил шампионския манталитет и дух, той трябва да витае в съблекалнята. С това ЦСКА е по-различен от останалите отбори", завърши бившият капитан на "армейците".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойо

    6 2 Отговор
    Айде армейцииииииии успех!

    Коментиран от #2

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Стойо":

    Армейци вече няма има ТИРЕЙЦИ.

    Коментиран от #4

  • 3 Ще бъде

    5 2 Отговор
    Много трудно Тошко, Базел са класен и турнирен отбор , но дай Боже да излезеш прав в преценката.
  • 4 Добре бе

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Каквото са ти подали, това да са, спи и хъркай доволно там