Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 10:12 2 126 4

Родни юноши си спретнаха сериозно меле (ВИДЕО)

  • юноши-
  • бой-
  • меле-
  • левски-раковски-
  • витоша бистрица

Юношите старша възраст на Левски-Раковски и Витоша Бистрица се сбиха

Родни юноши си спретнаха сериозно меле (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube.com

Масов бой между футболисти и треньори беляза мача от Зоналното първенство за юноши старша възраст между Левски-Раковски и Витоша Бистрица. Двубоят бе прекратен малко преди края при резултат 2:1.

В причина за сблъсъците се превръщат двата, червени картона, които футболисти на гостите от Витоша получават. Играчите на Левски-Раковски реализират две дузпи, като при първата вратарят на тима от Бистрица протестира остро и получава жълт картон. При втория наказателен удар стражът отново атакува съдията и дори го псува, за което получава втори жълт и съответно червен картон.

Двубоят продължава нормално, като отборът на Витоша е с 10 души на терена. В добавеното време на мача обаче играч на бистричани наплюва съперник и получава директен червен картон. На излизане от терена той влиза в конфликт с треньора на домакините Мартин Димов, като футболистите на двата тима си заформят масово меле.

Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС-София взе решение на двата тима да бъдат присъдени 0 точки заради инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 0 Отговор
    Има надежда за България! Глей ко го правят етноса.
  • 2 Възмутен

    1 1 Отговор
    Ега ти несправедливото наказание, голяма глупост. Фактически отнемат 3 т. на Л.Р., а подаряват една на по-виновния отбор - Витоша. Би трябвало да отнемат точки и на двата отбора, например по 3.

    Коментиран от #4

  • 3 Еее

    0 0 Отговор
    Разбирам млади момчета да изкипят, ала що треньорът е подпалил кавгата, вместо да внесе спокойствие. Поредния пример, че децата не ги тренират професионалисти и затова все нищо не излиза от тях. Представете си някое от тях да иде в Португалия (или дори Малта) и на тренировката да тръгне така да се репчи и да се звери насреща. И после се чудим нашите футболисти що не само не ги пускат, но и се чудят как да ги разкараме. Благодарство треньори, да живее байганията.
  • 4 Гонг

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Възмутен":

    И това няма да е справедливо, по-добре да извадят момчетата за една година от футбола, а треньорите до живот!