1 Октомври, 2020 10:55 1 690 3

Левски получи оферта за Робърта, но не я прие

  • турция-
  • наем-
  • левски-
  • робърта-
  • отказ-
  • оферта-
  • предложение

Причината е, че предложението на турски клуб за национала на Кюрасао е за взимането му под наем до края на сезона

Левски получи оферта за Робърта, но не я прие - 1
Снимка: БГНЕС

Изпитващият финансови затруднения Левски е получил оферта за централния си нападател Найджъл Робърта, пише "Тема Спорт". Тя обаче на този етап не удовлетворява ръководството на клуба. Причината е, че предложението за национала на Кюрасао е за взимането му под наем до края на сезона, като след това да има опция за откупуването на правата му.

Сумата, която е предложена за привличането като преотстъпен за 1 година, е 250 000 евро. Тя идва от турски клуб. От Левски обаче засега не бързат да я приемат. Шефовете на "сините" се надяват да пристигне по-добро предложение за 22-годишния стрелец, който през миналия сезон бе голмайстор на отбора.

Интерес към Робърта имаше от Трабзонспор. Той няколко пъти е бил наблюдаван от емисари на този клуб, но оферта липсваше. През този сезон нападателят има 4 шампионатни мача, като в тях не се разписа. Той получи травма при домакинството на Царско село (0:1), която го извади от игра за месец. Робърта се завърна на терена в гостуването на Ботев (Пловдив) през уикенда, което бе загубено с 1:2. Той остана на игрището до 65-ата минута, когато бе заменен.

Левски се нуждае от свежи средства, които да бъдат набавени с продажба на играчи. От "Герена" признаха, че имат две предложения, които обсъждат. Това лято те трансферираха единствено капитана Иван Горанов, който премина в белгийския Шарлероа за 125 хиляди евро. До затварянето на пазара на 5 октомври вечерта Левски може да се раздели както с Робърта, така и с някой измежду Станислав Иванов, Стайн Спиерингс и Паулиньо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 1 Отговор
    И като избяга с 200....!
  • 2 Без име

    2 0 Отговор
    Поредната грешка,заради лакомия.
  • 3 Куц-куцук

    0 0 Отговор
    Ка лъжат бре, така щяха и вратаря уж да дават, всеки ден ги продават, ала никой ги не ще