1 Октомври, 2020 12:44 1 846 0

Дарън Флетчър: Юнайтед се нуждае от трима, четирима или дори петима нови

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • селекция-
  • трансфери-
  • подсилване-
  • флетчър

"Солскяер заслужава да получи играчите, които иска", смята бившият халф на "червените дяволи"

Дарън Флетчър: Юнайтед се нуждае от трима, четирима или дори петима нови - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед трябва да осигури нови попълнения на мениджъра Оле Гунар Солскяер до края на трансферния прозорец или рискува да остане извън четворката, предупреди дългогодишният халф на тима Дарън Флетчър.

До момента "червените дяволи" са привлекли единствено плеймейкъра Дони ван де Беек от Аякс, а очакваните трансфери на играчи като Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, Усман Дембеле от Барселона и Алекс Телеш от Порто все още не са се случили.

"Солскяер, за работата, която свърши, и за трансформацията на клуба от това къде бе и къде е сега, заслужава да получи играчите, които иска", каза Флетчър в студиото на "Скай Спортс" по време на мача за Купата на Лигата срещу Брайтън, който Юнайтед спечели с 3:0.

"Манчестър Юнайтед се нуждае от трима, четирима или дори петима нови, за да може да се бори с Ливърпул. Ако не вземат тези играчи, за тима ще бъде много трудно да се бори дори за място в топ четири. Тогава всички критики ще бъдат към Солскяер, което е несправедливо, защото той върши страхотна работа. Ръководството трябва да го подкрепи. Оле трябва да посочи целите си, но това трябва да направи и клубът. Имат още няколко дни да намерят подкрепления и трябва да го направят", каза още Флетчър.

Манчестър Юнайтед вече си осигури класиране за четвъртфиналите за купата на Лигата, а през уикенда приема Тотнъм в мач от поредния кръг на първенството след победа и загуба до момента.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА