1 Октомври, 2020 13:58 1 825 0

Дембеле се отдалечава от трансфер в Манчестър Юнайтед

  • дембеле-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед-
  • наем-
  • барселона-
  • разминаване

Проблемът е там, че от “Олд Трафорд” искат французина единствено под наем за идния сезон, след което да го върнат

Дембеле се отдалечава от трансфер в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Броени дни преди затварянето на пазара трансфер на Усман Дембеле от Барселона в Манчестър Юнайтед изглежда малко вероятен, твърди журналистът Гийем Балаге от BBC5 Live. Проблемът е там, че от “Олд Трафорд” искат французина единствено под наем за идния сезон, след което да го върнат. В същото време каталунците предпочитат в контракта да бъде включена клауза за откупуване.

На “Камп Ноу” дори подозират, че информациите за интерес на Юнайтед към Дембеле са единствено с цел да принудят Джейдън Санчо да накара Борусия (Дортмунд) да го пусне в отбора на Оле Гунар Солскяер. Английският национал е голямата цел на клуба от Манчестър, но германците не приеха и последната оферта на стойност 80+20 мл. евро, защото искат 120 млн. Няма и индикации, че самият Санчо дава всичко от себе си, за да убеди ръководството на Борусия да го продаде.

Вариантът с наем на Дембеле за една година от страна на Манчестър Юн е с цел той да бъде временна опция до евентуалното привличане на Санчо през следващото лято.

Пазарът затваря в понеделник вечер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА