Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 12:15 2 812 6

БФС с позиция за побоя над Валентин Михов

  • футбол-
  • бфс-
  • валентин михов-
  • побой

От ръководството на футболната ни централа осъдиха нападението срещу бившия президент на БФС

БФС с позиция за побоя над Валентин Михов - 1
Снимка: БГНЕС

От БФС излязоха с позиция за побоя над Валентин Михов. От ръководството на футболната ни централа осъдиха нападението срещу бившия президент на БФС.

Ето и цялото изявление в официалния сайт на БФС:

"Българският футболен съюз остро осъжда нападението над бившия президент на БФС и настоящ член на Изпълнителния комитет на централата Валентин Михов. Категорични сме, че подобно деяние е в пълен разрез с демократичните принципи в страната и грубо посегателство над личност с огромни заслуги за развитието на българските спорт и култура.

БФС призовава държавните власти да предприемат незабавни мерки за разкриване на извършителите и подбудителите на безцеремонния акт и още веднъж се обявява срещу всички форми на физическа и вербална агресия във футбола и извън него."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футбол

    10 0 Отговор
    Крайно време е да се прилагат законите с пълна сила, а и ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ТА И ПОМЕН ДА НЯМА ОТ РАЗНИТЕ МУ ФРАКЦИИ УЛТРАСИ ЗАПАДИ И ТАРТОРИ!!! Така наречените организирани фенове ( разбирай бандити, особенно тарторите им!!!) са в ОСНОВАТА НА ТИЗИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА!!! То не бяха боища помежду им ( пресен пример боя между бултраси и смърфове), между шефове им (животното, младежа, и т.н. и т.н.), то не бяха свастики и глоби от УЕФА, то не бяха вътрешни вражди (сбиването между левскарите), да не говорим за ксенофобии, да не говорим за примера който дават на младите ( случаят в Пловдив с 13 год. побойници хомофоби ( те надали осъзнават що е туй ).. но вземат пример от батковците!!! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ!!! Трябва да се забрани на собственици на клубове да субсидират фенски организации, да ги наемат за охрана и т.н. а остава и съмнението,че определени политически сили ги използват за разправа и заплаха на опоненти!!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА ЗА ДА СГАНАТ СТАДИОНИТЕ НИ ПРИВЛЕКАТЕЛНО МЯСТО ЗА НОРМАЛНИ ХОРА АНЕ НА ПОДСАЧАЩИ ПОЛУИДИОТИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ИСТИНСКИТЕ СПОРТНИ ЦЕННОСТИ!!!
  • 2 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор
    биячите са о ЛЕВСКИ ЗАПАД

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    1 4 Отговор
    На времето извади неправомерно Янтра Габрово от А група,кой знае колко е взел под масата.
  • 4 Футбол

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "АНОНИМЕН":

    Всички сте един дол дренки, а и в случая не става въпрос само за левскарите, а за ситуацията в цялата страна! Най-малко имам желание да вземам отношение за това кой е по, по-най!!! Няма както казва народа " малко , по- малко или повече бременна жена" Трябна коренно да се промени ситуацията и работата по решителното спиране на тези прояви по нашите стадиони!!!
  • 5 КУРнинов

    0 4 Отговор
    Комарджия за какво може да го пребият?
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ало гугутката въспитавай си фракцията вие левкски сте най мразената публика