Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 20:27 2 350 3

Херо с мощна атака срещу съдията на Берое-Локо Пд

  • берое-
  • локомотив (пловдив)-
  • 1:3

''Съдията изигра изключително негативна роля'', заяви наставникът на Берое след загубата от Локомотив (Пловдив)

Херо с мощна атака срещу съдията на Берое-Локо Пд - 1
Снимка: beroe.bg

Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, бе изключително афектиран след загубата на неговия тим с 1:3 от Локомотив (Пловдив). Димитров бе много ядосан на съдията, който отсъди две дузпи в мача, по една за всеки тим, и в края на срещата изгони Иван Минчев с втори жълт картон.

"Да допуснем гол от статични положения беше единственият начин да ни вкарат. Това са наши грешки. Отборът на Локомотив има преимущество при тези положения, нашето позициониране беше неправилно. Друг е въпросът дали имаше нарушение за втория гол, за мен нямаше такова", започна Димитров.

"То беше ужасно съдийство. Дузпата им бе напълно измислена. Друг е въпросът дали е имало дузпа за нас. Вторият гол, който ни вкараха, никакво нарушение. Това съдийство беше безобразно второто полувреме. Неприятно ми е, защото ние до този момент играхме по-добрия футбол. Бяхме по-добрият отбор - статистиката го показваше. Честитя победата на Локомотив, но няма как да не поздравя моя отбор'', заяви още Херо.

''Ако е имало нарушение на Теди Мезаг, това е втори жълт картон. Защо не му го даде съдията? То нямаше докосване. Защо беше вторият жълт картон на Иван Минчев? Нито Иван знае, никой не знае. Аз не искам такива дузпи подаръци, ако я е нямало, да не я е давал, но такива компенсации като през второто полувреме, не го приемам", коментира още той.

''До втория им гол, измисленото нарушение, което им дадоха, ние владеехме инициативата. Нормално отборът като допусне попадения от статични положения да рухне психически. Нашият отбор беше по-активният и заслужаваше повече. Съдията изигра изключително негативна роля. Може би е нямало дузпа за нас, но като я е нямало, да не я дава", завърши Димитър Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БЕРОЕ66

    3 6 Отговор
    Херо е прав но да помисли за вратар защото в момента нямаме такъв един уплашен младеж. За Цветков пък нямам думи, супер слаб.

    Коментиран от #3

  • 3 Коко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "БЕРОЕ66":

    Изобщо, не е прав.Но явно, не може да губи.