Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 18:12 9 491 5

MMA боец заработва от свои голи снимки!

  • bellator-
  • бек роулингс-
  • мма-
  • мма боец-
  • голи снимки

Бек пуска свои разголени снимки, които нейните фенове може да видят, но първо трябва да се абонират и да си платят

MMA боец заработва от свои голи снимки! - 1
Снимка: Instagram

31-годишната състезателка на Bellator Бек Роулингс е открила нов начин да заработва пари по време на пандемията на COVID-19. "Rowdy" подписа с организацията в края на миналата година и направи две битки. Тя загуби от Джоан през октомври миналата година, а през февруари тази година записа победа над Елина, съобщава mma.bg.

Monday morning kickboxing 😎 drillz for skillz. #disbitch

Публикация, споделена от Bec Rawlings (@rowdybec) на Сеп 27, 2020 в 6:14 PDT

Роулингс не се е била в последните 8 месеца и ако не е била нейната регистрация в сайтa "Only Fans", тя е щяла да остане без пари. Бек пуска свои разголени снимки, които нейните фенове може да видят, но първо трябва да се абонират и да си платят. Наскоро в една от своите медийни изяви австралийката реши да поговори за сайта.

“За мен това промени доста неща. Сега щях да съм стресирана и да се побъркам. Нямаше да съм в ситуацията, в която съм в момента, ако не беше OnlyFans. Направих крачка към това и никога не съм била човек, който се интересува от това, което хората мислят или казват.

🥊 drills for skills. #boxing #boxeo

Публикация, споделена от Bec Rawlings (@rowdybec) на Сеп 16, 2020 в 6:05 PDT

Регистрирах се там и определено се отплати. Това ми даде шанс да печеля пари от другo място, защото нямаше битки. Този сайт определено ме спаси. Наслаждавам се. Винаги съм била добра в пускането на неща онлайн и в социалните медии.

No personal space 😏

Публикация, споделена от Bec Rawlings (@rowdybec) на Сеп 2, 2020 в 9:45 PDT

Това ми позволи да попадна на по-ексклузивен уебсайт, където хората могат да плащат, за да видят съдържанието ви и всъщност да спечелите пари от него, вместо да пускате неща в Instagram или Facebook и те извличат всички ползи.

Мисля, че определено е нещо, което всеки трябва да прегърне. Това е добре за спорта, добре е за бойците и е добре феновете да имат различен вид контакт и подкрепа за бойците”, заяви Бек Роулингс.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    43 5 Отговор
    Истински Мъж с главна буква!))
  • 2 гост

    39 5 Отговор
    Хем грозна, хем нищо женско у нея.
  • 3 любопитен

    16 1 Отговор
    таз Годзила е огладняла , но не ща да плащам за грозница , има ги многократно по-красиви безплатно !
  • 4 EvilDick

    11 6 Отговор
    Вие па сте много 'убави!
  • 5 Исмаил

    1 0 Отговор
    Тази ако яхне Хондата ми, ще и хареса много.