Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 16:44 2 094 0

ЦСКА 1948 и Етър въртят 2:2 в контрола в Правец

  • цска 1948-
  • етър-
  • футбол-
  • контрола-
  • правец

Срещата се игра при тежки атмосферни условия и постоянен дъжд

ЦСКА 1948 и Етър въртят 2:2 в контрола в Правец - 1

Отборите на ЦСКА 1948 и Етър завършиха наравно 2:2 в контрола помежду си, играна в Правец. Двата тима използват паузата за националните отбори, за да поддържат форма на играчите, които не са заети с представителните тимове. Срещата се игра при тежки атмосферни условия и постоянен дъжд.

Резултатът бе открит от ЦСКА 1948 в осмата минута, когато Ивайло Климентов намери Даниел Младенов в наказателното поле, който без да се бави прати топката в мрежата.

В 19-ата минута Пламен Крачунов изравни. След центриране отдясно последва разбъркване и бранителят успя да добута топката в мрежата на Димитър Тодоров.

В 66-ата минута Търновци стигнаха до второ попадение. Центриране отдясно и Яни Пехливанов с глава прониза вратаря за втори път.

В 74-ата тимът от София изравни. Лазар Марин напредна в половината на Етър, подаде към Серкан Юсеин, който продължи към наказателното поле, където се получи рикошет от играч на "виолетовите" и топката се отби в гредата. След това кълбото се върна отново при Марин, който я прати в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА