16 Октомври, 2020 10:57 3 570 10

Кюстендилеца: Десподов ще бъде сочен с пръст като предател!

  • цска-
  • кюстендилеца-
  • десподов-
  • предател-
  • фенове-
  • лига европа-
  • организация

"Единственото, което не ми харесва от цялата ситуация и влизането в Лига Европа е, че няма да има гостувания, в които да покажем силата на Сектор "Г"", заяви най-известният привърженик на ЦСКА

Кюстендилеца: Десподов ще бъде сочен с пръст като предател! - 1
Снимка: БГНЕС

Най-известният привърженик на ЦСКА в момента Иван Велчев говори по актуалните теми при "армейците". Кюстендилеца даде интервю за фейсбук страницата на "червените" фенове. Идеята на създателите на видеото е да се покаже, че запалянковците от сектор "Г" всъщност "не са толкова страшни". Те подготвят минипоредица за привържениците на ЦСКА, в която ще има епизоди, посветени и на жените, и на децата от сектор "Г".

Велчев коментира и актуалната тема с преминаването на Кирил Десподов в Лудогорец - "Неочаквано действие от негова страна. Не ми е приятно по никакъв повод това, което направи. Имахме го за един от нас. В момента може би той ще е един от най-мразените хора на "Българска армия" и ще бъде сочен с пръст като предател."

"Не е важно да си лидер, а трибуната да върви нагоре. Да правим хубави хореографии, да пеем добре и да подкрепяме отбора. За мен това е начин на живот, не го разделям на позитиви и негативи. Първият ми мач беше 98-а година. ЦСКА срещу Молде, победихме ги с 2:0. Един от най-яките ми спомени от мачове", каза Кюстендилеца.

"Пътят до това да стана лидер на сектор "Г" е много дълъг - пътувания, радостни и тъжни моменти, много емоции. ЦСКА е нещо велико. Много силни емоции съм изпитвал с ЦСКА, но може би една от най-силните е Купата на България, която взехме, когато бяхме във "В" група. Това бе магически момент не само за мен, но и за цяла "червена" България. Уникално преживяване. Най-трудният момент може би е фалитът на ЦСКА", продължи Иван Велчев.

"Феновете от сектор "Г" в последните години с много работа и много себераздаване успяхме да надминем себе си. За момента наистина сме най-добри, правим най-добрите хореографии, пеем най-добре от всички. Знам, че звучи нескромно, но сме без конкуренция в България. Организацията по хореографията - много безсънни нощи на една група от 20-30 човека, които са отдадени денонощно на каузата ЦСКА и работят за сектор "Г". За нас е трудно, но удовлетворението, след като се получи хореографията е огромно", каза единият от тарторите на "червената" агитка.

"ЦСКА е създаден да играе в Европа. След дълга 10-годишна пауза се върнахме там, където ни е мястото. Единственото, което не ми харесва от цялата ситуация и влизането в Лига Европа е, че няма да има гостувания, в които да покажем силата на Сектор "Г". Домакинствата също ще бъдат пред ограничен брой публика и ще трябва да се спазват противоепидемични мерки, за които призовавам всички, които ще са на стадиона да ги спазват. Защото при първата издънка и при първото неспазване на мерките, ще бъдем наказани и без публика при следващите домакинства. Ние ще обявим какви са мерките в нашата фейсбук страница и в официалния сайт на клуба", добави Велчев.

"Армейската общност имаше нужда от този пробив. Мисля, че имаме големи шансове да продължим напред в Лига Европа и след Нова Година, което ще бъде уникално преживяване за нас", каза още Кюстендилеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изгъзистан

    7 17 Отговор
    Демек да не се беше връщал никога в БГ ама да запази достойнството ? Този Дядка Кюстендилеца явно си няма хобита и приятни занимания
  • 2 ЗЛовеч

    4 13 Отговор
    Ма той юнуша на Литекс бре, като Недялков
  • 3 Кински

    4 8 Отговор
    Сам си го казва.цска фалира . И после Литекс стана ЦСКА .а за Десподов след 20 години кой ще сети за него.човека си гледа кариерата .а и не се знае след ГГ дали пак някой няма да фалира и да се припознае някой друг отбор
  • 4 ННН

    1 4 Отговор
    Изсмял се хърбел, на щърбел....
  • 5 Я пък ТИ?!!

    8 10 Отговор
    Като го продадохте на Каляри,всичко беше точно. Сега като го взе Лудогорец,вече е предател. Смешници сте!
  • 6 Кукувица

    3 11 Отговор
    Типичен пример за първосигнално мислене. Според тоя и Стоичков е бил предател !?
  • 7 тъпи

    1 4 Отговор
    Ужаст, ще го сочат с пръст, сигурно им е длъжен до живот, те го продадоха, пък после ууу.
  • 8 Реалиста

    1 2 Отговор
    Защо бе Кюстендилецо? Деспотов ще Ви бъде много по.полезен като играещ некадърник.
  • 9 БФС

    1 0 Отговор
    Ми човека е припознал Лудогорец като ЦСКА. Значи вие може да припознаете Литекс като ЦСКА а той да не може. Така сте вие великите привърженици с първи мач чак от 2000 година.
  • 10 98-а година

    1 0 Отговор
    А плака ли на финала за купата. За една анкета питам.