Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 12:42 1 298 0

Кокала: Няма фаворит в мача между Славия и Левски

  • кокала-
  • тарханов-
  • левски-
  • проблеми-
  • славия-
  • контузии

"Левски искат да се спасяват, а Славия е в незавидно място", коментира специалистът

Кокала: Няма фаворит в мача между Славия и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

"Няма как в това състояние, в което се намират Славия и Левски, да има фаворит". Това коментира в интервю за "Хоризонт" Емил Велев. Бившият треньор на "сините" и "белите" коментира предстоящото столично дерби от деветия кръг на efbet Лига, което е в неделя от 20:15 часа на стадион "Славия".

"В момента не може да се използва думата фаворит между Славия и Левски. Левски искат да се спасяват, а Славия е в незавидно място. Всеки влиза в срещата с различна нагласа. Това е най-старото столично дерби. Винаги е имало интрига в този мач, дано и сега бъде така", коментира Кокала.

"Александър Тарханов е добър специалист. Надявам се, че той ще накара футболистите на Славия да играят по-добре и атрактивно. Това би трябвало да помогне. За Левски е загуба отсъствието на Борислав и Радослав Цоневи, които бяха оперирани. Особено отсъствието на Борислав ще си личи. Надявам се, че със завръщането на Мартин Райнов нещата в средата на терена да се стабилизират. Очаквам Левски да е една идея по-подготвен отбор и да спечели това издание на най-старото столично футболно дерби", добави Кокала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА