16 Октомври, 2020 15:47 1 590 5

Балъков: Нуждаем се от абсолютен рестарт на българския футбол

  • красимир балъков-
  • цска 1948-
  • футбол

Трансферният период вече е приключил. Винаги обаче може да станат неща, които не са в нашите планове

Балъков: Нуждаем се от абсолютен рестарт на българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

"Очакваме тежък мач. Ботев (Враца) е сериозен съперник. Трябва да отговорим на агресията, която ще получим във Враца. Пред нас целите са мач за мач. Двубоят с Ботев (Враца) е изключително важен. Ще бъде много важно да победим, а след това ще мислим за Купата, защото през нея най-късо може да стигнем до Европа.

Трансферният период вече е приключил. Винаги обаче може да станат неща, които не са в нашите планове", заяви Балъков.

"Нито искам да анализирам, нито да давам задълбочено мнения върху нещата в националния отбор. За 16-17 години са минали много треньори, но резултатите са почти никакви. Трябва да се даде време на екип, който може да направи тези промени, а не да се оценяваме след един или два мача. Трябва да се направи абсолютен рестарт на българския футбол. Аз бях взет точно за тази цел. Трябваше да минат още десет мача, за да се види и разбере, че нещата трябва да се случат", коментира легендата на българския футбол.

"Аз бях взет, направихме концепция. Направихме 10-годишен план за развитието на българския футбол, който бе одобрен от БФС. Сега не знам къде е този план", завърши Балъков


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 0808

    4 1 Отговор
    ... абе иди пий нейде аспирин, може да ти няма нищо..смешник, дето минеш трева не никне...
  • 3 антрашпиц

    4 0 Отговор
    Г-Балъков,мисля....преди около десетина години имаше някакъв рестарт във българския футбол ,гръмко обявен по диемите и спортните вестници по онова време.Въпроса ми е :От колко рестарта се нуждае бг футбола?
  • 4 Тато из Правец

    6 0 Отговор
    Точно вие ,от 1994, му €б@хт€ майката на бг футбола...
  • 5 пророк Исай

    2 0 Отговор
    Управителите на БФС , са като управниците България , обещават реформи , но не ги правят !