Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 17:34 1 937 0

Любопитно: Хетафе ще смени името си за мача с Барселона!

  • хетафе-
  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига

За двубоят с каталунците отборът ще се казва само "Fe", което на испански означава "вяра"

Любопитно: Хетафе ще смени името си за мача с Барселона! - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският Хетафе ще смени името си за предстоящия мач с Барселона. Това обявиха официално от клуба. За двубоят с каталунците отборът ще се казва само "Fe", което на испански означава "вяра".

Шефовете на Хетафе обясниха, че искат по този начин да покажат на всички хора, че не трябва да губят вяра в трудните времена, в които се намира света заради пандемията от коронавирус.

"Тази събота си сменяме името, за да напомним на света кое е единственото нещо, което не можем да губим", написаха от клуба. Освен името си Хетафе временно ще смени и емблемата си, на която ще е изписано “FE CF”.

Мачът между Хетафе и Барселона е в събота от 22:00 часа на стадион "Колисеум Алфонсо Перес".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА