Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 18:36 2 041 1

Венци Стефанов обясни защо е избрал Таханов за треньор на Славия

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • александър тарханов-
  • славия

Благодаря му, че прие веднага нашата покана

Венци Стефанов обясни защо е избрал Таханов за треньор на Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Славия Венци Стефанов представи официално новия треньор на "белите" Александър Тарханов.

"След решението на Заги да се прибере в Сърбия по семейни причини, така както той каза пред мен, аз веднага разговарях със Саша Тарханов, защото ако ме питате, ще ви кажа. Защото той обича да работи с млади играчи, второ е човек с голям опит. Трето, което е много важно, той обича България и чувства като свой дом стадионът на Славия. Благодаря му, че прие веднага нашата покана", започна Стефанов.

"Убеден съм, че ще работим така, както и преди това. Убеден съм, че талантите, които има в Славия, ще имат своя шанс, ще им бъде дадена възможност да покажат на какво са способни и дай Боже повече от тях да намерят място в националните гарнитури и да имат шанс да играят в сериозни клубни отбори в Европа", коментира босът на "белите".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    1 0 Отговор
    Е и какви таланти имаш в тия национални гарнитури.Малко смешник излизаш....