Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 20:07 1 840 0

Анчелоти: Головата фиеста във Висшата лига скоро ще спре

  • карло анчелоти-
  • футбол-
  • висша лига-
  • голове-
  • евертън

От началото на сезона отборите се скъсват да вкарват, като във втория кръг направиха рекорд от 44 попадения за десетте мача

Анчелоти: Головата фиеста във Висшата лига скоро ще спре - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти смята, че головата фиеста, в която се превърна Висшата лига, скоро ще спре. От началото на сезона отборите се скъсват да вкарват, като във втория кръг направиха рекорд от 44 попадения за десетте мача.

“Като цяло, имаше много голове, защото всички отбори искат да атакуват. Фактът, че няма публика, е причина тимовете да се притесняват по-малко от действията си в защита. Мисля, че това ще се промени и отборите ще бъдат по-концентрирани в дефанзивен план”, коментира Анчелоти.

Утре италианецът ще изведе “карамелите” в мърсисайдското дерби с Ливърпул. “Всеки знае значението на дербито. Ние започнахме сезона много добре и атмосферата в съблекалнята е отлична. Това е много важен период за нас и искаме да запазим добрата си форма. Очаква ни вълнуващ мач и фантастично предизвикателство. За нас ще е добре да имаме такъв тест. Ливърпул ще играе с много интензивност и качество и трябва да сме внимателни. Но трябва и да сме уверени в силите си, за да можем да покажем нашите качества”, сподели мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА