17 Октомври, 2020 09:26 2 674 2

Роналдо проговори на руски! Нарече лъжа критиките, че не спазва карантината! (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • руски-
  • карантина-
  • коронавирус

"Наздраве. Как си? Добре", изрече Кристиано и направи характерен жест с козируване

 Роналдо проговори на руски! Нарече лъжа критиките, че не спазва карантината! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо не скучае, докато е под карантина в дома си. Португалецът даде положителен тест за коронавирус в началото на седмицата, докато се намираше в родината си с националния отбор. След това той се прибра в Торино, а снощи зарадва почитателите си с включване на живо в Instagram. Докато четеше многобройните въпроси, Роналдо реши да каже няколко думи на руски език.

"Наздраве. Как си? Добре", изрече Кристиано и направи характерен жест с козируване.

Междувременно, 35-годишният нападател отговори на критиките на имунолога Антонела Виола, която заяви, че той не спазва предписанията на здравните власти в Италия, свързани с COVID-19.

"Семейството ми е на втория етаж в дома ни и не контактуваме един с друг. Постоянно съм вкъщи и правя слънчеви бани, за да убивам времето. Спазвам здравния протокол, лъжа е, че съм го нарушавал. Върнах се от Португалия със самолет и не съм контактувал с никого, откакто съм в Торино написа Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    7 2 Отговор
    Велика новина!
  • 2 0808

    4 0 Отговор
    .... Факти, и аз проговорих дори прописах...Хорошо?