Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 19:11 2 394 2

Челси с нова трагикомедия в защита за 3:3 със Саутхемптън (ВИДЕО)

  • саутхемптън-
  • челси-
  • футбол-
  • висша лига

"Сините" изпуснаха спечелен мач и за втори път през настоящата кампания завършват с такъв резултат срещу отбор от подобен калибър

Челси с нова трагикомедия в защита за 3:3 със Саутхемптън (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Челси и Саутхемптън заформиха зрелищно равенство 3:3 в двубой от 5-ия кръг на Висшата лига. "Сините" изпуснаха спечелен мач и за втори път през настоящата кампания завършват с такъв резултат срещу отбор от подобен калибър. Всички три попадения за "сините" бяха дело на германци - Тимо Вернер и Кай Хавертц откриха сметката си за лондончани. Трите гола на "светците" отбелязаха Дани Ингс, Че Адамс и Яник Вестергаард, който в добавеното време на срещата отне победата на Челси.

Челси с нова трагикомедия в защита за 3:3 със Саутхемптън (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Тимо Вернер записа най-добрия си мач със синята фланелка до момента и вкара топката в мрежата на Саутхемптън още в 14-ата минута. Попадението обаче бе отменено заради засада.

Само минута по-късно германският национал официално откри сметката си с Челси. Индивидуалният рейд на Вернер завърши със страхотен удар, преодолял Алекс МакКарти, за да изведе лондончани напред в резултата.

Челси с нова трагикомедия в защита за 3:3 със Саутхемптън (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Не закъсня и второто попадение на германския талант. След около половин час игра Вернер се справи успешно с противниковата защита и излязъл очи в очи със стража на Саутхемптън, демонстрира страхотна техника и с невероятен завършващ удар с глава удвои аванса на своя тим.

В края на първата част "светците" отвърнаха на удара чрез страхотен гол на Дани Ингс, който премина няколко защитници на противника и вкара топката в мрежата на Кепа.

През второто полувреме проблемите в "синята" защита отново се проявиха и в 57-ата минута равенството бе възстановено. Зума допусна катастрофална грешка и напълно собственоръчно предостави топката на Че Адамс, който нямаше никакви проблеми с преодоляването на испанския страж на Челси.

Челси с нова трагикомедия в защита за 3:3 със Саутхемптън (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В края на двубоя Яник Вестергаард донесе точката за своя тим, след като намери пространство в наказателното поле и с поразяващ удар разби мечтите на "сините" за второто място.

Така Челси профука възможността да излезе на второ място и с 8 точки остава на 6-а позиция, докато Саутхемптън събра 7 пункта и заема 10-о място.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CFC

    3 1 Отговор
    Хаверц и Вернер са много добри и обещаващи попълнения, браво за преценката !!! САМО ЧЕЛСИ !!!!!!!!!!!
  • 2 глоги

    2 0 Отговор
    Всеки може да сгреши. Важното е "Челсея" да върви напред.