17 Октомври, 2020 19:47 3 024 7

Царско село спря Лудогорец при дебюта на Десподов

  • лудогорец-
  • царско село-
  • efbet лига-
  • футбол

Лъчезар Балтанов донесе точката на своя тим в 94-ата минута - 1:1

Царско село спря Лудогорец при дебюта на Десподов - 1

Царско село спря Лудогорец в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Тимът на Любо Пенев завърши 1:1 с разградчани. Ихинио Марин откри резултата за гостите от дузпа в 28-ата минута, а Клаудиу Кешеру направи пропуск от бялата точка в 83-ата минута. В 94-ата минута Лъчезар Балтанов донесе точката на своя тим.

Двубоят започна доста спокойно от страна и на двата отбора. Едва в 5-ата минута Божидар Васев отдясно центрира опасно в наказателното поле на домакините, но Георги Терзиев изби с глава.

Постепенно футболистите на Лудогорец установиха превес във владеенето на топката и логично стигнаха до първите си възможности за гол. В 11-ата минута Елвис Ману от пряк свободен удар шутира в стената на гостите, а секунди по-късно Бернард Текпетей с чудесна индивидуална акция си освободи позиция за стрелба, но ударът му мина встрани от вратата на Царско село.

В 28-ата минута домакините поведоха, след като получиха подарък от Бандаловски. Защитникът на Царско село игра нескопосано в своето наказателно поле и вместо с глава, удари топката с ръка без да е притесняван от съперник. Реферът Георги Николов не се поколеба да отсъди дузпа, която бе превърната в гол от Ихинио Марин.

В последните пет минути на първото полувреме и пред двата отбора се откриха добри възможности за гол. Най-напред левият бек на Царско село Ивайло Марков центрира в наказателното поле, където Панайотис Лука се измъкна от бранителите и стреля с глава, но топката мина над вратата.

Секунди по-късно страхотна намеса на Джони Пласид попречи на Лудогорец да отбележи второ попадение. Стражът на гостите отрази удар на Каули Оливейра, а след това поправи неубедителната си изява, избивайки с крак добавката на Ихинио Марин.

Дебют за Лудогорец в 55-ата минута направи Кирил Десподов, който замени един от най-активните до момента Бернард Текпетей.

В 83-ата минута домакините получиха право да изпълнят втора дузпа. Десподов финтира Ивайло Марков и бранителят го препъна. Зад топката застана влезлият като резерва Клаудиу Кешерю, но силният му шут мина над вратата. В добавеното продължение Лъчезар Балтанов шокира разградчани за 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам срам

    10 0 Отговор
    От кренвиши толкова слаба работа ... видях ме ви колко струвате само Пенев

    Коментиран от #2

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Нямам срам":

    Ами питайте го Ленев може да ви саже как се прави СУПА от кренвирши и как се ДУХА.
  • 3 ДПС Подуене914

    14 4 Отговор
    Стойне Манолов ако не уреди този мач значи изобщо не знаете какъв му е бизнеса.
  • 4 Лески 14 отбора на ДПС

    11 1 Отговор
    без Кабака толкова.
  • 5 3,14К

    9 1 Отговор
    Съдията ако беше дал дузпата за ЦС, геловете щяха да спечелят. Комемтатора беше уникален, а Пенев без да говори за съдията каза много :за тези, които разбират.
  • 6 Ghnnc

    8 0 Отговор
    Ей, пак че взеха Десподов да имат български футболист.
  • 7 Бонговец

    13 0 Отговор
    Домусчиев му се е досвидяло да купи съдията. Все пак играят със Селско Царство. Делиормана без съдии ще е шести.