17 Октомври, 2020 21:31 2 237 0

Байерн Мюнхен с нов разгром, Левандовски и Мюлер с по два гола

  • байерн мюнхен-
  • бундеслига-
  • арминия-
  • футбол

Двубоят на "Шюко Арена" приключи при резултат 1:4

Байерн Мюнхен с нов разгром, Левандовски и Мюлер с по два гола - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) разгроми Арминия като гост в мач от четвъртия кръг на Бундеслигата. Двубоят на "Шюко Арена" приключи при резултат 1:4. По два пъти за победителите се разписаха Томас Мюлер и лидерът на тима Роберт Левандовски. Новакът Арминия е сред приятните изненади на сезона до момента, разполагайки се комфортно в средата на таблицата. Днес обаче не бе денят на този състав.

Още в 8-ата минута гостите излязоха напред в резултата. Това се случи след попадение на Томас Мюлер. В 25-ата минута Роберт Левандовски вкара първото си попадение в мача, а в продължението на откриващата част от двубоя реализира нов гол за 0:3. Само 6 минути след подновяването на играта Мюлер също бе точен за гостите, като подпечата отдавна известния краен успех на състава си.

Рицу Доан вкара почетния гол за състава от Билефелд, като бе точен след 58 минути игра. Арминия получи числено предимство в 76-ата минута, когато Корентен Толисо беше изгонен с директен червен картон. Французинът фаулира устремилия се сам срещу вратаря Клос, като вината в случая беше на резервата Хавиер Мартинес, който сбърка при подаването си. Испанецът не успя да се реваншира три минути след това, като с глава стреля в гредата.

Байерн спечели последните шест мача срещу този съперник, допускайки само два гола. Последният успех на Арминия над баварците е от 2006 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА