Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 08:46 2 840 2

Хетафе шокира Барселона (ВИДЕО)

  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига-
  • хетафе

Битката на "Колисеум Алфонсо Перес" приключи с победа за домакините с 1:0

Хетафе шокира Барселона (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Хетафе шокира един от грандовете на испанския футбол Барселона. Отборът от мадридското предградие постигна исторически успех срещу знаменития си опонент в двубой от шестия кръг на Ла Лига.

Битката на "Колисеум Алфонсо Перес" приключи с победа за домакините с 1:0. Хайме Мата вкара единствения гол в мача, разписвайки се от дузпа след 56 минути игра.

Хетафе шокира Барселона (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Срещите на Барселона в първите два кръга от първенството бяха отложени и откриващата среща за тима през новия сезон бе с Виляреал у дома. Тогава каталунците отбелязаха цели четири гола, които им бяха повече от достатъчни да вземат трите точки. В този мач те не се разписаха нито веднъж.

Снощи очакванията бяха Барса да се върне на победния път в шампионата, но това не се случи. Хетафе се представя прилично в последно време. Новият сезон започна добре и в първите три кръга от него не допусна гол и загуба. Спечели и двете си домакинства преди днешното, като срещу Барселона тази тенденция беше затвърдена.

Хетафе шокира Барселона (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

През първото полувреме един от големите длъжници за каталунците бе Антоан Гризман, който не успя да се разпише от отлична ситуация.

Дембеле така и не направи нищо съществено и с течение на срещата бе заменен, а Меси получи лакът в лицето, но главния съдия не реагира, като дори не отсъди нарушение на правилата. Все пак на почивката той поднесе извиненията си на аржентинеца, както личеше от телевизионните кадри.

Хетафе шокира Барселона (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

През втората част каталунците вдигнаха оборотите, но вместо те да отбележат попадение, получиха такова. То бе отбелязано от Хайме Мата от дузпа, присъдена за фаул на Де Йонг. Финалният щурм на Барселона не даде резултат и "блаугранас" си тръгнаха от стадиона победени.

Хетафе нямаше успех над Барселона от далечната 2011 година насам, когато победи у дома с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    3 0 Отговор
    Те и Реал бяха шокирани.
  • 2 въпросче

    0 0 Отговор
    И защо са ги облекли в този пе..ераски цвят?