Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 12:02 7 468 2

Красавица притесни фенове на звезда от НБА: Моля те, не го наранявай! (ВИДЕО)

  • далас маверикс-
  • лука дончич-
  • анамария голтес-
  • нба

На кадъра се вижда как тя и Лука падат акробатично в басейна

Красавица притесни фенове на звезда от НБА: Моля те, не го наранявай! (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram


Баскетболистът на Далас Маверикс Лука Дончич "отърва тежка контузия" по време на ваканцията си. 21-годишният гард и изкусителната му приятелка Анамария Голтес отмарят на гръцкия остров Миконос след края на сезона в НБА. Красавицата, която е с година по-голяма от любимия си, публикува видео, което смути феновете. На кадъра се вижда как тя и Лука падат акробатично в басейна.

❤️

Публикация, споделена от ANAMARIA (@anamariagoltes) на Окт 16, 2020 в 10:17 PDT

“Внимавай с глезена му”, “Моля те, не го наранявай”, “И това ако не е фаул”, са само част от коментарите на последователите на Анамария, която още от 2013, когато е на 15 г., дефилира по модните сцени в Словения. Година по-късно се запознава и влюбва в Дончич.

Wruum wruum 🚙💨 @mercedesbenzsi #mojmercedes

Публикация, споделена от ANAMARIA (@anamariagoltes) на Авг 16, 2020 в 9:17 PDT

Двамата обичат Гърция, където бяха и миналото лято. Сега отново се наслаждават на слънчевите лъчи, а Анамария не спира да публикува предизвикателни снимки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 XXX

    12 3 Отговор
    Нека се обичат хората, един живот се живее!!!