18 Октомври, 2020 15:06 2 904 3

Защитник към Фати: На 18 години си и вече симулираш така?

  • ансу фати-
  • алан нийом-
  • футбол-
  • барселона-
  • хефате

Понастоящем възпитаниците на Роналд Куман заемат деветото място със 7 точки, а Хетафе са втори с 10 пункта

Защитник към Фати: На 18 години си и вече симулираш така? - 1
Снимка: БГНЕС

Снощи Барселона загуби с 0:1 от Хефате като гост в мач от петия кръг на Лига и пропусна да се изравни по точки с лидера Реал Мадрид седмица преди Ел Класико. Победното попадение за домакините отбеляза Жайме Мата в 56-ата минута от дузпа, но каталунците също имаха претенции за такава малко по-късно. Те обаче бяха подминати, а симулацията на тийнейджъра Ансу Фати провокира защитника Алан Нийом да изкаже възмущението си от реакцията на младежа.

В 67-ата минута докато бранителят на Хетафе защитаваше топката в наказателното си поле, закачи с ръка в лицето фланговия нападател и той се строполи на земята. Впоследствие камерите на Movistar La Liga уловиха кадъра, на който французинът се доближи до испанеца и му каза:“На 18 години си и вече симулираш така? На 18 години?“

Понастоящем възпитаниците на Роналд Куман заемат деветото място със 7 точки, а Хетафе са втори с 10 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    9 2 Отговор
    Нийом,този чист французин от Париж....трябваше още първото полувреме да получи жълт картон а за лакътя срещу Меси...червен...
  • 2 цербер

    4 2 Отговор
    Снощи Барселона загуби с 0:1 от Хефате. ХЕТАФЕ СЕ ПИШЕ.
  • 3 Въй

    4 2 Отговор
    "бранителят на Хетафе защитаваше топката в наказателното си поле" Защитник на топки. Защитава се врата,терен,но не и топка. С топката се атакува.