Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 18:33 2 377 0

Пауло Дибала е нападнал словесно директор на Ювентус

  • ювентус-
  • пауло дибала-
  • футбол-
  • директор-
  • фабио паратичи

Не бил доволен, че въобще не взе участие в мача, като остана на резервната скамейка

Пауло Дибала е нападнал словесно директор на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала е нападнал вербално клубния директор Фабио Паратичи след равенството 1:1 срещу Кротоне, твърди “Тутоспорт”. Според изданието той не бил доволен, че въобще не взе участие в мача, като остана на резервната скамейка.

На пресконференцията си след двубоя наставникът Андреа Пирло заяви, че не е пуснал в игра Дибала, защото той бил тренирал едва 10 минути с отбора и мачът не бил подходящ, за да се появи на терена.

Както е известно, Ла Хоя не игра и в последните два мача на Аржентина, тъй като страдаше от гастроентерит. До момента той няма изиграна минута през сезона, след като преди това имаше контузия на бедрото.

Дибала беше предвиден да е титуляр срещу Наполи, но срещата не се състоя. Той обаче най-вероятно ще участва в мача срещу Динамо (Киев) в Шампионската лига.

Освен че се скара на Паратичи, играчът също така хареса публикация на италиански журналист, който разкритикува Пирло за решението да не разчита на аржентинеца в снощния двубой.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА