Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 21:22 2 827 0

Дани Уелбек си намери нов отбор в Англия

  • дани уелбек-
  • футбол-
  • висша лига-
  • брайтън

Уелбек има и 42 мача с националния отбор на Англия, в които е отбелязал 16 гола

Дани Уелбек си намери нов отбор в Англия - 1
Снимка: Twitter

От Брайтън официално обявиха, че са подписали едногодишен договор с нападателя Дани Уелбек, който пристига като свободен агент. За 29-годишния играч това ще е четвърти клуб във Висшата лига след Манчестър Юнайтед, Арсенал и Уотфорд, където беше за последно.

Уелбек има и 42 мача с националния отбор на Англия, в които е отбелязал 16 гола.

"Той е бърз и технически много добър. Ще увеличи атакуващата ни сила и сме много развълнувани да добавим още един играч с опит и качества", коментира мениджърът на тима Греъм Потър.

Нападателят ще носи фланелката с номер 18 и се очаква да е на разположение за домакинството в следващия кръг на Уест Бромич Албиън.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА