Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 07:15 2 136 3

Ван Дайк: Ще се върна по-силен отпреди

  • ливърпул-
  • вирджил ван дайк-
  • футбол-
  • контузия-
  • травма

"Независимо от огромното разочарование, съм твърдо убеден, че трудностите откриват нови възможности"

Ван Дайк: Ще се върна по-силен отпреди - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк публикува открито писмо в профила си в Twiiter. Нидерландецът благодари за подкрепата след тежката контузия, която получи в дербито с Евертън (2:2). Той скъса кръстни връзки на коляното и ще бъде извън терените повече от половин година, но е сигурен, че ще преодолее тежкия момент и дори ще се върне по-силен отпреди.

"Днес следобед се срещнах със специалист, за да започна процеса по планиране и на най-малките детайли около рехабилитацията ми след сблъсъка вчера. Сега съм напълно фокусиран върху това да се възстановя и да го направя колкото се може по-скоро", написа Ван Дайк.

"Независимо от огромното разочарование, съм твърдо убеден, че трудностите откриват нови възможности. С божията помощ ще направя така, че да ви убедя, че ще се върна по-здрав и по-силен. Мисля, че и във футбола, както и в живота, за всичко си има причина. Важното е да се стараем да съхраним баланса. С подкрепата на жена ми, децата, семейството и всички в Ливърпул, съм готов да приема предизвикателството", продължи бранителят.

"Искам да благодаря на всички за окуражаващите думи. Това означава много за мен и семейството ми. Ще направя всичко възможно да оказвам подкрепа на съотборниците си. Предстоят няколко важни седмици, след което възстановяването ми ще продължи ден за ден. Ще се върна", обеща нидерландският национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 замина

    0 3 Отговор
    Да го беха продали, сега нема куц кон, за без пари.
  • 2 Футболен експерт

    1 2 Отговор
    Ще се върне " по-силен" колкото Роджър Федерер ще се върне!!
  • 3 Дедовия

    1 0 Отговор
    Бре, какви "експерти" сме имали! Пък аз си мислех, че е само оня от Банкя.