Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 16:31 3 693 2

Когато бойците загубят контрол... (ВИДЕО)

  • mma-
  • бокс-
  • бойци-
  • загуба на контрол-
  • видео

Кантарът и последващото позиране очи в очи съпътстват всяка професионална галавечер

Когато бойците загубят контрол... (ВИДЕО) - 1
Кадър: Youtube

Бойните спортове често докарват състезателите до състояние на афект. Адреналинът идва в повече на някои бойци и това се отразява на хората около тях, пише boec.bg.

Кантарът и последващото позиране очи в очи съпътстват всяка професионална галавечер.

Това е само един от „удачните“ моменти, в които нервите на състезателите не издържат и те търсят физическа саморазправа.

На следващия клип можем да видим екшън преди, след битката, непосредствено до нея и още. Това е в разрез с приетите норми за спортсменство и феърплей. Не бива да забравяме, че агресията трябва да остане в залата и единствено при изпълнение на упражненията.

Когато бойците загубят контрол:


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    25 0 Отговор
    Бой с петли - не е хуманно ! Забраниха го. Бой с кучета! Също. Корида с бикове ! Също. Но виж бой между хора в клетка - това е СПОРТ !!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Ханджията

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й":

    Думата СПОРТ, вече не бива да се ползва за тея боеве. Това се изроди до презрение към идеята за СПОРТ! Спорта изисква дисциплина, саможертва, постоянство, концентрация, решителност, майсторство, техничност и контрол! Срещат се две идеи за победа и първото е да покажат Уважение! Позорно е да има спорт без спортсменство!!!