19 Октомври, 2020 16:54 2 288 0

Най-после добра новина в Ливърпул

  • алисон-
  • ливърпул

Възстановяването на Алисон върви по-добре от планираното.

Най-после добра новина в Ливърпул - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Титулярният вратар на Ливърпул - бразилецът Алисон Бекер, е започнал индивидуални тренировки и може да се завърне в игра още в края на месеца, съобщава "Liverpool Echo". Той получи травма на рамото на 3 октомври и се очакваше, че ще пропусне около шест седмици от сезона. Възстановяването му обаче върви по-добре от планираното.

Заместникът на Алисон - испанецът Адриан, се представя колебливо, като в два мача на отбора след контузията на Алисон, резервният страж допусна цели 9 гола.

Новината за Алисон е една от малкото добри за Ливърпул напоследък. Припомняме, че ''мърсисайдци'' загубиха тежко с 2:7 от Астън Вила преди паузата за националните отбори, а веднага след подновяването на Висшата лига - в градското дерби срещу Евертън, ''червените'' загубиха Върджил Ван Дайк за дълго. Новото попълнение Тиаго пък, също се контузи, но травмата му се очаква да отшуми скоро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА