19 Октомври, 2020 19:35 1 345 0

Коронавирусът отмени европейското първенство по самбо

  • самбо-
  • екатеринбург-
  • европейско първенство-
  • отменено

То трябваше да се състои в края на ноември

Коронавирусът отмени европейското първенство по самбо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/Илюстративна

Европейското първенство по самбо, което трябваше да се проведе в Екатеринбург в края на ноември, беше отменено поради влошената епидемиологична ситуация в света и в Русия. Това съобщи за руската агенция ТАСС президентът на Европейската и на руската федерация по самбо - Сергей Елисеев.

"Европейското първенство беше отменено поради влошената епидемиологична ситуация в света, в частност в Русия и в Екатеринбург. Това е съвместно решение на Европейската федерация по самбо и на организационния комитет на шампионата в Екатеринбург. Към днешна дата повече от половината от спортистите няма да могат да пристигат заради усложнената обстановка, поради което не смятаме за възможно провеждането на първенството", заяви Елисеев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА