Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 20:57 2 429 1

Големи проблеми в ПСЖ преди мача с Манчестър Юнайтед

  • леандро паредес-
  • марко верати-
  • псж-
  • манчестър юнайтед

Марко Верати и Леандро Паредес ще пропуснат двубоя заради контузии

Големи проблеми в ПСЖ преди мача с Манчестър Юнайтед - 1
Вляво Леандро Паредес ,снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Пари Сен Жермен ще бъде без полузащитниците си Марко Верати и Леандро Паредес за предстоящия мач с Манчестър Юнайтед, който се явява първи от груповата фаза на Шампионската лига за този сезон. Неприятната за парижани новина бе съобщена лично от наставника на тима - Томас Тухел.

Верати получи мускулна контузия по време на ангажиментите си с националния тим на Италия и се очаква да бъде извън терените поне три седмици. Паредес пък се контузи в петък при успеха с 4:0 над Ним в Лига 1.

В същото време, извън сметките са още Маури Икарди - заради проблем с коляното, както и защитниците Тило Керер и Хуан Бернат.

Добрите новини за Тухел са, че Маркиньос и Юлиан Дракслер вече тренират с отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ацо

    3 0 Отговор
    Да им имам проблемите....