19 Октомври, 2020 21:20 2 655 6

Бърни Екълстоун временно затвори хотела си

  • бърни екълстоун-
  • хотел-
  • затворен-
  • covid-19

Един от служителите му е с COVID-19

Бърни Екълстоун временно затвори хотела си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бърни Екълстоун затвори временно хотела си в швейцарския курортен град Гщаад, предаде Clubs1.bg. Един от служителите му се заразил с COVID-19 и англичанинът е приложил изискванията на местните власти. Хотелът му е на по-малко от километър от ски лифтовете и обикновено през зимата постоянно е пълен с туристи.

„Един от хората ни се зарази с коронавируса. Придържаме се към въведените правила, защото COVID-19 е десет пъти по-лош от обикновения грип – това вече го разбрах. Сега поддържам повсеместното използване на маски“, заяви Екълстоун, който на 28 октомври ще навърши 90 години.

На 1 юли Бърни и съпругата му Фабиана станаха родители на момченце, което кръстиха Ейс. Те се прибраха в Швейцария за раждането, след като изкараха няколко месеца в семейната плантация за кафе в Бразилия. Първоначално възнамеряваха бебето да се роди в Сао Пауло, но влошената обстановка по отношение разпространението на коронавируса накара Екълстоун да изведе жена си от там.

Междувременно в региона на Рим, Италия е бил арестуван заподозрян за обир в дома на Тамара Екълстоун. През декември 2019 г. голямата дъщеря на Бърни от брака му с хърватския модел Славица Радич заминава със семейството си на почивка в Лапландия. В тяхно отсъствие неизвестни крадци – разследващите смятат, че става дума за банда от шест души – задигат от дома бижута и други ценни предмети на стойност около 50 милиона паунда.

Провеждащите разследването британски власти са издали заповед за арест на заподозряния още през юли. Италиански карабинери са я изпълнили в селището Санта-Маринела в околностите на Рим в края на миналата седмица. По-рано през тази година има извършени още четири ареста по същия случай.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Александър

    7 0 Отговор
    50млн паунда в дома им... Добър удар е било
  • 2 дядо ви от бг

    2 0 Отговор
    в швейцар...я хотелите са затворени повечето. няма америка, китай, англия, холандия с камъните от юар!!!!да видим сега другите!чехия пълна, полша пълна с корони! а бе, я гледайте европ. теледвизии да знаете какво става!
  • 3 дядо ви от бг

    0 1 Отговор
    не повтаряй кода, тъпанар! сигурно не знаеш компи езиците!!!!!
  • 4 д р Злобил

    5 1 Отговор
    дедика станал баща на 90 години ?! хаха смех в залата
  • 5 Предник

    0 0 Отговор
    И яз така, затворих външната таолетна!
  • 6 дядо ви от бг

    0 0 Отговор
    цяла швейцария затвори хотели, ресторанти,барове! Само производство и у ща до 6 ти клас, и магазини за храна!!!!