Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 21:57 2 254 0

Първото 0:0 в английската Висша лига е факт

  • уест бромич албиън-
  • бърнли-
  • 0:0-
  • висша лига

Сътвориха го УБА и Бърнли

Първото 0:0 в английската Висша лига е факт - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Уест Бромич и Бърнли регистрираха първото нулево равенство за сезона в Премиър лийг, като то стана факт в мач №47, предаде Спортал. Срещата от 5-ия кръг обаче беше и може би най-слабата като игра от всички тези, но не и неочаквана. Това са два от четирите състава без победа досега. Бърнли дори нямаше точка до тази вечер, докато за Албиън това е втората.

Футболистите на Славен Билич и Шон Дайч не създадоха почти никакви положения. В 37-ата минута Карлан Ахерн-Грант вкара за Уест Бромич, но след 2-минутен анализ ВАР отчете, че това е било засада и главният рефер не зачете попадението.

През второто полувреме Бърнли беше по-настойчив, но резултатът така и не се промени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА