Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 15:42 2 133 0

Клоп има два варианта за заместник на Ван Дайк

  • ливърпул-
  • върджил ван дайк-
  • заместник-
  • бен уайт-
  • озан кабак

Бен Уайт от Брайтън е приоритетна цел

Клоп има два варианта за заместник на Ван Дайк - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Две са имената потенциални заместници на Върджил ван Дайк в центъра на защитата на Ливърпул. Холандецът може да пропусне всички мачове до края на сезона, след като скъса кръстни връзки. Изборът на Юрген Клоп в центъра на защитата пък не е никак голям и поради тази причина през януари Ливърпул ще трябва да привлече нов играч в тази зона.

Днес английското издание "The Athletic" сподели информация, че бранителят на Брайтън - Бен Уайт, е опция за центъра на отбраната на шампионите. Ако "мърсисайдци" не успеят да привлекат англичанина, тогава ще се насочат към Озан Кабак от Шалке 04, за чието пристигане на ''Анфийлд'' се говореше още преди края на летния трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА